Constantin Paraschiv - Autism Voice

Viitorul copiilor îl scriem noi!

300 RON Donatii stranse
14.285714285714% Complete
2,100 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Sunt Constantin Paraschiv și de mai bine de 17 ani gândesc că "antrenamentul bate talentul", în toate aspectele vieții. :)

Sunt antreprenor și inițiator a multor proiecte de business sănătos.

În timpul liber îmi place să fac sport și așa am devenit un alergător de cursă lungă.

În viața personală sunt un familist convins. Visul meu este să devin un model pentru copiii mei. Ei aud ceea ce spun eu , dar vor face doar ceea ce văd că fac eu. Așa că, împreună cu ei îmi doresc să las o amprentă pozitivă în această lume provocată.

Pentru că Universul funcționează pe principiul "ai grijă ce-ți dorești pentru că s-ar putea să ți se întâmple", iată că providența a făcut să întâlnesc minunata echipă Autism Voice și pe cei 170 de copiii cu autism de care această asociație are grijă în cele două centre de terapie.

Ei au nevoie de sprijin constant astfel încât să poată continua programele de recuperare. Apropos, știați că 50% dintre copiii cu autism pot fi recuperați?

Voi alerga la Bucharest International Half Marathon 21 de km pentru cei 170 de copiii din Autism Voice și îmi propun să strâng de la voi 2100 ron. 

Știți ce înseamnă această sumă pentru copiii cu autism?

42 de ore de terapie!

Ce se petrece în 42 de ore de terapii recuperatorii?

Copiii cu autism deprind abilități care îi ajută să se integreze în comunitate, la grădiniță, școală, în locurile de joacă, parcuri, cinematografe, excursii. Pentru copiii sănătoși acestea sunt abilități firești, obișnuite. Pentru un copil cu autism însă, acestea sunt adevărate reușite pe un drum lung către o viață firească, obișnuită. Terapia e vitală și șansa unică la o viață autonomă. Altfel, copiii vor rămâne mereu dependenți de părinți, ceea ce nu le va fi de real ajutor.

Dragi oameni buni și puși pe fapte, vă invit să îmi fiți partenerii în fapte bune!

Haideți să contribuim ÎMPREUNĂ la creșterea calității vieții acestor copii, toți diagnosticați cu tulburări din spectru autist.

Cu un simplu click aici, puteți "cumpăra" kilometrii mei de alergare, adică orele de terapie pentru copiii cu autism.

Vă mulțumesc pentru sprijin,

Costi


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Volkswagen Bucharest Half Marathon ~ 2019

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuț

3 Donatii

Mult succes în fiecare proiect de viață, dragă Costi! La mulți ani fericiți și plini de semnificații. Viața ta este mesajul tău, iar tu ai avut deja multe de spus până acum. În rest... din ce în ce mai bine! Îmbrățișări cu dragoste și recunoștință.
11 Apr 2019
La multi ani!!! Si felicitari pentru implicare!
11 Apr 2019

Ciprian G.

150 RON
La multi ani, Costi! Felicitari pentru ceea ce faci, esti un om deosebit.
11 Apr 2019