Sorin Chineata - Autism Voice

Autismul poate fi depășit!

310 RON Donatii stranse
31% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Sunt Sorin, unul dintre alergatorii care pe 14 octombrie vor sustine cauza copiilor cu autism din ATCA la Maratonul Bucuresti.

Am hotarat ca cei 10 km pe care ii voi alerga in cadrul evenimentului sa fie dedicati campaniei de fundraising pentru copiii cu autism care beneficiaza de terapie datorita ATCA.

Cu fiecare ora de tarapie piticii invata sa vorbeasca, sa se joace si sa isi faca prieteni, astfel ajutorul nostru este vital in procesul lor de dezvoltare. Datorita oamenilor care sustin asociatia, prichindeii au sansa sa se dezvolte si creasca independenti.

Cand ai autism, totul devinde de 10 ori mai intens. Iti poti imagina acest lucru? Poate da. Poti sa experimentezi o mica parte dintr-o astfel de senzatie alergand pe distante lungi. Atunci simturile ti se acutizeaza, sunetele se amplifica si totul devine un cumul de emotii.
Acum gandeste-te ca inca de la varste fragede copiii cu autism traiesc in sfera asta cu emotii amplificate, dar la un cu totul alt nivel.

Autismul nu este o condamnare pe viata, insa poate deveni daca nu beneficiaza de terapie.

Haideti sa ii sustinem prin orice metoda pe care o avem la dispozitie: donand pentru asociatie, alergand pentru cauza lor, dand mai departe povestea lor sau oferindu-ne ca voluntari in activitatile ce le vin in ajutor.

Pe mine ma gasiti pe 14 octombrie alergand zambind pe cei 10 km.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Hai sa rescriem deznodamantul povestii impreuna! ~ 2018

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuț

5 Donatii

Ana Merlusca

30 RON
15 Oct 2018

Anonymous

30 RON
08 Oct 2018

Anonymous

75 RON
Felicitari pentru initiativa.
05 Oct 2018

Corina

75 RON
Go Sorin, Gooo! :)
05 Oct 2018

Sorin

100 RON
Incep eu.
05 Oct 2018