Claudia Postelnicescu - Autism Voice

Impreuna pentru zambetul copiilor cu autism

355 RON Donatii stranse
71% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

”The value of a man should be seen in what he gives and not in what he is able to receive.” - Albert Einstein   Voi alerga pentru copiii cu autism pe data de 14 octombrie, alături de Legal Runners și ATCA Super Team. Eu aleg, tu donezi, amândoi ajutăm.    Fiecare 50 Ron donați = 1 oră de terapie = o șansă la viață. Oferă cât mai multe șanse la viață!    Copiii sunt prioritatea mea profesională. Sunt avocat specializat pe drepturile copilului și am ajutat zeci de familii să găsească varianta cea mai bună pentru interesul superior al copiilor, în instanță sau în afara ei, prin mediere. Acum vreau să ajut copiii care au nevoie de terapie, pentru a deveni adulții de care avem nevoie. Fii alături de mine!  

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Hai sa rescriem deznodamantul povestii impreuna! ~ 2018

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuț

4 Donatii

Anonymous

150 RON
13 Oct 2018
Succes la maraton și succes în tot ceea ce ți-ai propus. ATCA este o organizație minunată, le mulțumesc pentru că există.
12 Oct 2018

Anonymous

75 RON
04 Oct 2018

Anonymous

30 RON
04 Oct 2018