Marian-Adrian Presuceanu - Autism Voice

Fiecare donatie inseamna o sansa la viata !

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Va salut cu drag !

Numele meu este Marian-Adrian Presuceanu.
Nu demult , să zicem că de pe la începutul lunii septembrie am dat din întâmplare in timp ce rasfoiam pe Facebook de un filmuleț ce mi-a marcat conștiința și mi-a demonstrat că pana acum am alergat fara a avea un scop precis, am descoperit un videoclip de promovare al ATCA Super Team, videoclip la care nu am stat pe gânduri și am decis să mă alătur lor prin completarea unui formular de înscriere. 

Pe 14 octombrie voi alerga primii 42 km la Bucharest internațional Marathon, unde vreau sa  donez toti acești kilometri tuturor copiilor din centrele de terapie pentru a-si depăși limitele, sa poata zambi si valorifica talentele de care nu duc lipsa.  

Am 24 de ani si alerg cam de cand ma stiu (Odată cu înaintarea în vârstă am început să alerg și dupa fete #justjoking).

Timpul a trecut, dar alergarea a rămas si va ramane in continuare o parte din mine tocmai de aceea maxima lui Iuvenal "Mens sana in corpore sano " a devenit si deviza mea in viata.

In fiecare zi alerg mai mult sau mai putin dar intotdeauna limita minima este 5 km si incerc sa particip la cat mai multe evenimente sportive.

Fiecare donatie din partea voastra inseamna ore de terapie, cuvinte, zambete si speranta la o lume mai buna ! Fiecare donatie inseamna o sansa la viata !  

Va multumesc pentru ajutor si pentru timpul acordat !  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Hai sa rescriem deznodamantul povestii impreuna! ~ 2018

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuț

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!