Cristina Gazner Cristescu - Autism Voice

De ziua mea, imi doresc sa ii facem Dianei un cadou din suflet, pentru suflet!

460 RON Donatii stranse
46% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna, drag/a prieten/a!   Sunt Cristina, actrita, manager, artist designer si nu in ultimul rand femeie. Noi, femeile, suntem sensibile cand este vorba despre copii. Mai ales cand este vorba despre copiii cu autism din Asociatia ATCA. Aici am cunoscut-o pe Dianaun mic pui cu parul blond si carliontat. A invatat sa vorbeasca de curand. La o prima vedere, pare ca este cel mai cuminte copil. Totusi, linistea ei este data de un diagnostic care a cutremurat-o pe mama ei si l-a speriat pe tatal care le-a parasit imediat ce a aflat. Drag/a prieten/a, aceasta nu este o poveste! Este viata reala a unui copil si a mamicii ei, care si-au gasit sprijinul si speranta in centrele noastre de terapie.   Anul acesta implinesc 38 de ani. Multi, putini, important este ca sunt frumosi. Si imi doresc din suflet ca si pentru Diana viata sa fie macar la fel de frumoasa! Asadar, iti multumesc ca te-ai gandit la mine de ziua mea si cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face este o mica donatie pentru micuta Diana! Iti multumesc pentru ca anul acesta alegi sa imi daruiesti speranta!   ...din suflet, pentru suflet...


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Hai sa rescriem deznodamantul povestii impreuna! ~ 2017

170 copii sunt integrați în programe de terapie, în cele 2 centre ATCA. 15 dintre aceștia sunt copii orfani sau proveniți din familii nevoiașe. 

6 Donatii

Anonymous

75 RON
19 Feb 2018
Cu drag din drag pentru copii și ATCA.
16 Feb 2018
La multi ani! La cat mai mult bine facut celor aflati in nevoie.
15 Feb 2018

Anonymous

100 RON
15 Feb 2018

BrosNor

30 RON
15 Feb 2018

Anonim

30 RON
La multi ani, draga femeie frumoasa! Nici nu ma asteptam la alt mod de a te sarbatori din partea ta! Un mic ajutor din partea mea pentru Diana. La cat mai multe!!! Te imbratisez!
15 Feb 2018