Speranta pentru copii cu autism cazuri sociale

La ATCA, credem în puterea oamenilor și în puterea fiecărui gest mic. Puțin câte puțin, putem crea lucruri mărețe. De 8 ani de zile, asociația noastră sprijină în programele de terapie recuperatorie din autism copii proveniți din familii sărace sau orfani, din medii urbane sau rurale.

Avem 110 copii cu autism înrolați în programele noastre de recuperare, iar 20 dintre aceștia sunt cazuri sociale. Costul pe lună al terapiei și, în multe cazuri, al transportului, este, în medie, de 2.500 de lei per copil.

Cei 20 de copii cazuri sociale ai noștri au nevoie de 50.000 de lei pe lună.

Vrem, împreună cu voi, să le acoperim terapia și transportul timp de 1 an de zile, pentru ca recuperarea să fie eficientă. Credem în miracole, avem speranță!

A susține ATCA înseamnă a oferi un ajutor copiilor cu autism de a păși dincolo de limitele tulburării lor. Autismul este recuperabil, însă doar prin terapie de calitate, lucrată multe ore pe săptămână, lună de lună, și începută timpuriu.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

36

Suma:

2,723 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Speranta pentru copii cu autism cazuri sociale

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

2,723 RON

Suma:

2

Galantomi:
36 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea este sa ne unim pentru o lume mai buna

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
455 RON Suma
6 Donatii
91% Complete

AniverSoarea Verocikai - Din inima pentru ATCA

Îmi dăruiesc ziua de naștere, pentru a treia oară. Anul acesta i-am spus AniverSoare și le-o dedic unor copii cu autism care fac terapie la centr

1,000 RON Target
2,268 RON Suma
30 Donatii
100% Complete