Marian Ilie - Autism Voice

Doneaza pentru copiii cu autism!

0 RON Donations raised
0% Complete
500 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Va salut cu drag !

Numele meu este Marian Ilie si pe 14 octombrie se implineste un an de cand fac parte din ATCA Super TEAM, de cand am ales sa dedic o parte din alergarile mele copiilor cu autism din cele doua centre de terapie ale asociatiei ATCA.

Am 19 ani si alerg de 5 ani. Am alergat primii 5 km la Bucharest Marathon avand in minte stilul de viata activ si sanatos. Dar timpul a trecut, iar alergarea a devenit un stil de viata. In fiecare zi alerg cel putin 5 km si incerc sa particip la cat mai multe evenimente sportive.

Anul acesta pot spune ca mi-am depasit limitele, terminand primul meu maraton montan la Ciucas X3. Am ales sa alerg la BIM 2018 pentru ATCA pentru a ajuta copii din centrele de terapie sa-si depaseasca limitele, sa poata zambi si valorifica talentele de care nu duc lipsa.  

Fiecare donatie inseamna ore de terapie, cuvinte, zambete si speranta la o lume mai buna ! Fiecare donatie inseamna o sansa la viata !  

Va multumesc pentru ajutor si pentru timpul acordat !   


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

Hai sa rescriem deznodamantul povestii impreuna! ~ 2018

"Cum schimbam lumea?

Pas cu pas, cu cate un mic act de generozitate."

Morgan Freeman

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Diana, Andrei, Marian, Gabriel şi alţi 166 de prichindei au nevoie de terapie acum. Pentru ei noi vom alerga! Pentru ei vom transforma kilometrii nostri in donatii.Cu fiecare oră de terapie, micuț

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!